Blog

Kocaeli Evyapport Limanında Kaza!
Kocaeli Evyapport Limanında Kaza!

Kocaeli Evyapport limanında çalışma yapan vinç domine etkisi yaratarak devrildi. Devrilen vincin içinde herhangi birinin bulunmaması, durumun daha kötü bir boyuta geçmesini engelledi.

Körfez ilçesinde seyir halinde olan bir geminin, Evyapport limanı üzerindeki üç vince çarpması neticesinde ciddi bir kaza yaşandı. Kazanın etkisiyle önce büyük bir gürültü koptu ardından da vinçler sırasıyla devrildi. Olayın yetkililere bildirilmesi sonucu, hemen bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralananın olup olmadığını öğrenmek için bölgede inceleme başlattı. Ayrıca bölgedeki kazanın neden kaynaklandığını anlamak için termal ve güvenlik kamerasından gerekli kontroller yapıldı. Kaza anında çevrede çalışanın veya vinçlerde operatörlerin olmaması daha büyük bir facianın yaşanmasının önüne geçti.

Yaşanan kazanın detaylarına ise, çalışanların telefon kamerası kayıtlarından ulaşıldı. Görüntülerde, geminin duramayarak limandaki vinçlere çarptığı ve bu şekilde devirdiği görülüyor. Ayrıca olayın yaşandığı anda, etraftaki tüm çalışanların bağırarak kaçıştığı da kameralara yansıyan bir diğer önemli detay olarak göze çarpıyor.

Diğer İçerikler

İSTANBUL MERKEZ OFİS

Mahmutbey Mahallesi 2655 Sokak No:1-3-21 Bağcılar, İstanbul Fax: (0212) 410 23 00