Blog

İngiltereli İthalatçı, Türkiye’den Kedi Kumu Satın Alacak

İngiltereli İthalatçı, Türkiye’den Kedi Kumu Satın Alacak
İngiltereli İthalatçı, Türkiye’den Kedi Kumu Satın Alacak

İngiltere'de büyük firmalar için ithalat  ve aracılık alanında faaliyet gösteren TurkishExporter firması, bir müşterisinin haftalık olarak 1 ila 5 konteyner arasında Türkiye’den kedi kumu ithal etmek istediğini belirtti.

Türkiye’nin en büyük ihracat platformu olan TurkishExporter, farklı sektörlerdeki firmalara pek çok yeni iş fırsatı sunuyor. Bu kapsamda platform, 43 ana sektör ve 578 alt sektörde güncel ilan akışı ile ihracatçıların binlerce dolarlık iş hacmine ulaşmasını sağlıyor. TurkishExporter ile ihracatçılar, istedikleri ülke ve sektörde potansiyel müşterilerle anında iletişime geçebiliyor ve uluslararası pazarlarda büyüyebiliyor. Bu bağlamda İngiltere’den gelen bir alım ilanı paylaşan TurkishExporter, Türk ihracatçı firmalarının İngiltere pazarı ile buluşmasına yardımcı oluyor. 

Alım ilanını  bırakan ithalatçı firmanın iletişim bilgilerine erişmek isteyen ihracatçı Türk firmalar Forie’de demo hesap   oluşturabilir. Daha sonra bu hesap üzerinden ithalatçı firma ile iletişime geçebilirler.

Geleneksel olarak ülkemiz için önemli ticaret ortağı olan İngiltere’ye, en çok ihraç edilen ürünlerin başında; motorlu kara taşıtları gelirken, bunun yansıra tekstil (Örme Giyim ve Örülmemiş Giyim), elektrikli makinalar ve mekanik cihaz sektörleri en çok ihracat yapılan sektörler arasındadır. Ayrıca kıymetli taşlar sektörü de en çok ihracat yapılan fasıllar arasında yer almaktadır. Türkiye'nin dış ticaretinde fazlaca yer verdiği ülkelerin başında gelen Birleşik Krallık, 2021 yılı ihracatında Almanya ve ABD'den sonra en büyük ikinci pazar konumda yer alıyor.

 

Diğer İçerikler