Çalışan İletişimi

20 Mart Dünya Mutluluk Gününü ''Çikolatanın Mutluluk Sırrı; Mutlu Çalışanlar'' Mottosu ile Kutladık

20 Mart Dünya Mutluluk Gününü ''Çikolatanın Mutluluk Sırrı; Mutlu Çalışanlar'' Mottosu ile Kutladık

Çikolata içerdiği biyokimyasallar ile mutlu hissetmemizi sağlayan seratonin hormonunu harekete geçiriyor. Ama insanlar bilinçaltında tatlı yemeyi ödül ve mutluluk kaynağı olarak kodladıklarından ötürü psikolojik etkisi de söz konusu. “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım der, misafirlerimize sunarız, sevdiklerimize hediye ederiz, canımız mı sıkıldı veya moralimiz mi bozuk? En çabuk aklımıza gelen kurtarıcı olur çikolata… Yani lezzeti kadar hayatımızdaki yeri de çok önemlidir. Hem en sevinçli hem en sıkıntılı anlarımızın ortağı, yoldaşı olur o…” Buradan hareketle; 20 Mart Dünya Mutluluk Günü'nde Ünsped Çalışan İletişimi ve İş Yeri Mutluluğu Komitemiz, çalışanlarımıza Çikolata Şelalesi konsepti ile ikramda bulundu.