BİZDEN HABERLER

''2019 Yılı İthalat Rejim Kararları ve Değişen Dış Ticaret Uygulamaları'' Konulu Seminerimiz Gerçekleşti
''2019 Yılı İthalat Rejim Kararları ve Değişen Dış Ticaret Uygulamaları'' Konulu Seminerimiz Gerçekleşti

Müşterilerine rutin mevzuat bilgilendirmeleri yapan, bilgilendirici bülten, iş geliştirme toplantıları, anketler, seminer ve konferanslar düzenleyen şirketimiz ÜNSPED Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler A.Ş. 2019 Yılı İthalat Rejim Kararları ve Değişen Dış Ticaret Uygulamaları konusunda seminer gerçekleştirdi.

ÜNSPED Gümrük Müşavirliği Genel Merkezi MHÜ Konferans Salonu’nda 16 Ocak 2019 tarihinde 13.00’da kayıt ve kokteyl ile başlayan 13.30- 17.00 saatleri arasında 3 oturum halinde devam eden "2019 Yılı İthalat Rejim Kararları ve Değişen Dış Ticaret Uygulamaları" konulu bilgilendirme seminerinin, 1. ve 2. oturumu İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Beyhan İNCEKARA'nın Türkiye Ekonomisine ve Dış Ticaretteki Değişimlerine akademik bakışı ile, UGM Mevzuattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Bülent ERYILMAZ'ın İthalat Rejim Kararının 2019 Değişikliklerini anlatımı ile, Bilgilendirme UGM Teknik Düzenlemeler Koordinatörü Sayın Sabri HÜSREV'in Teknik Düzenleme Değişimlerine dair bilgilendirmesi ile ve UGM Yönetim Kurulu Danışmanı Sayın A. Fatih TAMAY'ın Dış Ticaretin Dinamosu Otomotiv Sektörünün Dünü - Bugünü ve Geleceği konulu sunumu ile geçti. 

 3. oturumumuz ise Emekli Müsteşar Yardımcısı, UGM Genel Koordinatörü Sayın Remzi AKÇİN’in Ticaret Bakanlığı Yapılanması, Bakanlık Yapılanması, Görev ve Yetki Devirleri başlıklı konuları aktarması ile başlayarak, UGM Ceo'su Dr. Hakan ÇINAR'ın moderatörlüğünde, panelistleri, Emekli Müsteşar Yardımcısı, UGM Genel Koordinatörü Sayın Remzi AKÇİN,  Ankara Bölge Müdürü Sayın Salih Bülent TAŞOLUK, İthalattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Orhan KIRALİ ve UGM Teknik Düzenlemeler Koordinatörü Sayın Sabri HÜSREV' in olduğu interaktif bölüm ile son buldu. 52 farklı firmadan katılımın sağlandığı seminere ilgi büyüktü.

16 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşen seminerimizin videosu için lütfen tıklayınız

Diğer İçerikler